Επαγγελματίας κιθαρίστας παραδίδει μαθήματα!

Στείλε mail στο [email protected] και κλείσε τα μαθηματα σου!

Λίγα Λόγια για τον Αντρέα Τρόκα.

Γεννήθηκε 2 Μαρτίου 1982 στη Λιβαδειά Βοιωτίας . Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήρθε στην ηλικία των 12 ετών όταν ξεκίνησε ως αυτοδίδακτος να παίζει πιάνο και στην πορεία σε συνδυασμό με μαθήματα στο Τροφώνιο Ωδείο Λιβαδειάς.
Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα μόνος του και παρέμεινε αυτοδίδακτος μέχρι κ σήμερα έχοντας όμως αφιερώσει αμέτρητες
ώρες μελέτης και θεωρητικής ανάλυσης της Μουσικής. Μετά από περίπου 1 χρόνο μελέτης ξεκίνησε τις Live εμφανίσεις του ως Κιθαρίστας πλέον στην μπάντα Σεισάχθεια. Το 1999 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να εκπληρώσει τις σπουδές του στην ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ ως ηλεκτρονικός. Εκεί έγινε μέλος στις εξής μπάντες: Εκτός Εαυτών, Τritwnes, Forecast Play, Days From The Sun αλλά και σε διάφορα λαικά σχήματα.
To 2OO2 Εργάστηκε ως ακουστικός κιθαρίστας στην εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη «Γιάννη μου το Μαντήλι σου» και το 2008 ως μπουζουξής και κιθαρίστας στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου «Μαύρα Μεσάνυχτα».
Το καλοκαίρι του 2009 εργάστηκε ως ηλεκτρικός κιθαρίστας στο Colorado club της Ρόδου και στη συνέχεια εντάχθηκε στο συγκρότημα Vertigo Experiment με το οποίο πραγματοποίησε περίπου 250 live εμφανίσεις μέσα σε 3 χρόνια.
Επίσης σε extra συνεργασίες έχει βρεθεί στη σκηνή με τα εξής ονόματα:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Michael Bormann,Maxi Nil, Γιώργος Θεοδώρου,Γιοκαρίνης, Λία Βίσση ,Μιχάλης Κακέπης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νίκος Πλατύραχος,Βαγγέλης Πετσάλης,Αντώνης Μιτζέλος, Σαλίνα,Χριστόφορος Κροκίδης.
Σήμερα είναι ο ηλεκτρικός κιθαρίστας στην μπάντα της Τάνιας Κικίδη.
Η διδασκαλία της κιθάρας ήταν κάτι που τον ενδιέφερε εξαρχής. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε στα 20 του να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας.
Το 2003 άρχισε να διδάσκει και σε Ωδεία.Στο Εναρμόνιο Ωδείο(Άγιος Νικόλαος), στο Παράρτημα Εθνικού Ωδείου στον Πειραιά, σε Δημοτικό σχολείο και σε πνευματικό κέντρο στον Άγιο Νικόλαο Αττικής.
Από τον Οκτώμβριο του 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει στο Modern Music Academy στη Λιβαδειά κάθε Δευτέρα-Τρίτη. Τις υπόλοιπες μέρες πραγματοποιεί ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή του Αιγάλεω.
Keywords
Τυχαία Θέματα