Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος @ BAR2-Κερδίστε Προσκλήσεις-

«Ένας Τρελλός» στη Μουσική Σκηνή του BAR2

με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

τελευταίες παραστάσεις:

τα Σάββατα 18 & 25 Φεβρουάριου,

 

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης τα Σάββατα 18 & 25 Φεβρουάριου στο BAR2, στην πλατεία Εξαρχείων! Μιας παράστασης που στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου, την διάθεση για αυτοσχεδιασμό, την «τρέλλα» και την συμμετοχή

όλων. Μια θεότρελη παρέα λοιπόν, αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας Τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, ο Τόλης Γούλας στα τύμπανα, ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, η Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!


BAR2 Ανδρέα Μεταξά 32 & Θεμιστοκλέους (πλατεία Εξαρχείων)
τηλ. κρατήσεων 6970 835843

Ώρα προσέλευσης 22:00μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη.

Τιμές ποτών: 5,00€ (μπύρα, κρασί, τσίπουρο)

Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις με Κρασί ή Μπύρα στέλνοντας Αλκιβιαδης στο [email protected] με θέμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα