22 χρόνια ΑΤΛΑΝΤΙΣ – Γιορτή και εκδήλωση αλληλεγγύης μαζί!

22 χρόνια στα fm για τον ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 και βεβαίως δεν τα γιόρτασε μόνος. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, άνοιξε τις πόρτες της σε όλα τα φιλαράκια του σταθμού με τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική παρέα.
Γνωστοί καλλιτέχνες ήταν εκεί για να τον τιμήσουν και να του πουν τα «χρόνια πολλά» αλλά και για να στείλουν, με όλο το team του σταθμού, μήνυμα αλληλεγγύης στους μη έχοντες συμπολίτες μας. Η ανταπόκριση των φίλων του ΑΤΛΑΝΤΙΣ στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απηύθυνε όλο το προηγούμενο διάστημα από τη ραδιοφωνική του συχνότητα,

τις αφίσες και τα δελτία τύπου, ήταν εντυπωσιακή δικαιώνοντας έτσι την πρωτοβουλία της διεύθυνσης του σταθμού να στηρίξει το κοινωνικό έργο του Ομίλου UnescoNομού Πειραιώς και Νήσων ενάντια στη φτώχεια.
Οι συνεργάτες του Ομίλου συγκέντρωσαν εκατοντάδες τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια αλλά και είδη οικιακής χρήσης τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης σε μήνυμά του ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού “AtlantisFm 105.2” και Εκδότη της Εφημερίδας “Εν Πειραιεί” Μιχάλη Χάνδακα για τη διάθεσή του να συμβάλλει στη στήριξη των μονίμων δομών ενάντια στη φτώχεια και όλους εκείνους που προσέφεραν γενναιόδωρα υλικά αγαθά για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Κατά τη λήξη της συναυλίας οι καλλιτέχνες τιμήθηκαν από τον OμιλoUnesco για την προσφορά τους στη Μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα