Έκλεψαν τις καρδιές των Ελλήνων στο Dusseldorf!

Α TRIBUTE TO THE LEGENDS WORLD TOUR – Τα τραγούδια του πατέρα μου

Χ. Βαρθακούρης, Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης : «Aιχμάλωτοι» από την αγάπη των Ελλήνων στο Dusseldorf!

Έκλεψαν τις καρδιές των Ελλήνων στο Dusseldorf οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας, Γρηγόρης Μπιθικώτσης στις 2 συναυλίες που έδωσαν στις 24 & 25 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «A tribute

to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου»!

Οι 4 καλλιτέχνες ερμήνευσαν αμέτρητα ιστορικά τραγούδια των πατέρων τους και το Arena Music Hall σείστηκε από τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της Ελληνικής Κοινότητας του Dusseldorf, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων.

Οι δύο συναυλίες ήταν άκρως επιτυχημένες, σε σημείο που το κοινό «αιχμαλώτισε» τους καλλιτέχνες με αγάπη, ζητώντας τους να δώσουν ακόμη μια συναυλία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γερμανική Πόλη! Έτσι, και στις 31 Δεκεμβρίου, ο Απόδημος Ελληνισμός του Dusseldorf θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει ξανά ένα μοναδικό πολιτιστικό αφιέρωμα στο Ελληνικό διαχρονικό τραγούδι.

Ο Γρηγόρης, ο Δημήτρης, ο Στέλιος και ο Χάρης ανάμεσα στις συναυλίες τους επίσκεφθηκαν την εκκλησία της Ελληνικής Κοινότητας και συνομίλησαν με τους Έλληνες της περιοχής, γιορτάζοντας μαζί τους τα Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για 1η φορά πραγματοποιούνται 3 συναυλίες του ίδιου group/καλλιτέχνη στο Dusseldorf, γεγονός που αποκαλύπτει την τεράστια απήχηση της αυτής της μοναδικής περιοδείας – αφιερώματος σε 4 πυλώνες του Ελληνικού τραγουδιού!

Keywords
Τυχαία Θέματα