Υποτροφίες και μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου μάστερ στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ

14:13 25/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Υποτροφίες και μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου μάστερ στο Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (www.cut.ac.cy/mga ) προσφέρει τρεις σύγχρονες και ολοκληρωμένες μεταπτυχιακές σπουδές σε εξειδικευμένους τομείς με γνωστικά αντικείμενα τη γραφιστική επικοινωνία, τα διαδραστικά

πολυμέσα και το σχεδιασμό ηλεκτρονικών παιγνιδιών. Ενσωματώνοντας τη διεπιστημονική φιλοσοφία στην εκπαίδευση, τα προγράμματα είναι προσανατολισμένα στις τρέχουσες ανάγκες των αντίστοιχων βιομηχανιών και ενθαρρύνουν καινούργιους ερευνητές ν’ ανακαλύψουν και ν’ αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στην έρευνα και τη δημιουργικότητα, παράγοντας νέα γνώση με καινοτόμα αποτελέσματα.

Το τμήμα έχει ανακοινώσει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων για Μεταπτυχιακά προγράμματα (επιπέδου Master) ως ακολούθως:

● Μεταπτυχιακό ΜΑ Γραφιστική Επικοινωνία (20 θέσεις)

http://blogs.cut.ac.cy/cut/graphics

● Μεταπτυχιακό ΜΑ Διαδραστικά Πολυμέσα (20 θέσεις)

http://blogs.cut.ac.cy/cut/interactive

● Μεταπτυχιακό MSc Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Διαδραστικών Τεχνολογιών (10 θέσεις)

http://blogs.cut.ac.cy/cut/games

Επιπρόσθετες αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα και για την υποβολή αίτησης μπορείτε να βρείτε στις πιο πάνω, αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Το Τμήμα επίσης ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Μαρτίου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα