Υπεραγορές Ορφανίδης: Μνημόνιο Συνεργασίας για σωτηρία…

19:41 3/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ορφανίδης, στη σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον κ. Χρίστο Ορφανίδη να υπογράψει προκαταρκτικό ”Μνημόνιο Συνεργασίας” με τον κ. Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος τυγχάνει εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος μεγάλου αριθμού προμηθευτών της εταιρείας, με το οποίο προβλέπεται η ακόλουθη διευθέτηση προς αντιμετώπιση της οικονομικής δυσπραγίας στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.

1. Η εταιρεία θα

αναστείλει κάθε δραστηριότητα στον τομέα του εμπορίου και θα παραχωρήσει κάθε δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του μεγαλύτερου μέρους των υπεραγορών της, σε εταιρεία που θα συστήσουν όσοι εκ των προμηθευτών της επιθυμούν να συμμετάσχουν, για χρονικό διάστημα 10 ετών.

2. Η εταιρεία προμηθευτών θα αναλάβει την εργοδότηση του προσωπικού της εταρείας που εργάζεται στις υπεραγορές που αναλαμβάνει, με τους ίδιους όρους εργασίας, καθώς και να αγοράσει τα εμπορικά αποθέματα και εμπορεύματα.

3. Η εταιρεία προμηθευτών θα καταβάλει προς την εταιρεία ή τους τραπεζίτες της ή τους ιδιοκτήτες των μη ιδιόκτητων υπεραγορών, ποσοστό τουλάχιστον 2% επί του συνολικού κύκλου εργασιών, της κάθε υπεραγοράς, ως αντιπαροχή για την παραχωρούμενη άδεια, καθώς επίσης και 1% επί του συνόλου του κύκλου εργασιών, για τη χρήση της εμπορικής επωνυμίας ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ή ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ.

4. Η εταιρεία θα έχει το δικαίωμα επανάκτησης της χρήσης και λειτουργίας των υπεραγορών , μετά την πάροδο 12 μηνών, νοουμένου ότι θα είναι σε θέση να εξοφλήσει τους προμηθευτές, αναλάβει τα αποθέματα και καταβάλει το ποσό αποζημίωσης που θα καθοριστεί σύμφωνα με την κερδοφορία των υπεραγορών.

5. Η εταιρεία ευελπιστεί ότι με την υλοποίηση της συμφωνηθείσας συνεργασίας, οι υπεραγορές Ορφανίδη, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό στην Κύπρο για πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα