Υπάλληλος έκλεψε καπνικά προϊόντα αξίας €25.800 από την εταιρεία του

07:41 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό για υπόθεση κλοπής καπνικών προϊόντων αξίας 25.800 ευρώ από υπάλληλο εταιρείας διανομών και κλεπταποδοχής από περιπτερούχο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από επιθεωρητή πωλήσεων εταιρείας διανομών στη Λεμεσό, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησε στα αποθέματα καπνικών προϊόντων που κατείχε 37χρονος υπάλληλος

της εταιρείας, διαπίστωσε ότι υπήρχε έλλειμμα προϊόντων αξίας 25 χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ. Ο υπάλληλος φέρεται να οικειοποιήθηκε και χρηματικό ποσό ύψους 5 χιλιάδων 326 ευρώ.

Ο υπάλληλος μετά την καταγγελία κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ, όπου ανακρίθηκε. Κατά την ανάκριση, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή, ενώ φέρεται επίσης να παραδέχθηκε ότι τα καπνικά προϊόντα τα πώλησε σε 37χρονο περιπτερούχο στη Λεμεσό για το ποσό των 11 χιλιάδων 100 ευρώ χωρίς να εκδώσει τιμολόγια.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του υπάλληλου της εταιρείας όσο και του περιπτερούχου, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για να κατηγορηθούν για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και κλεπταποδοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα