Ξυλοδαρμός Αφρικανού: Θα εξετάσει την υπόθεση και μετά θα τοποθετηθεί η Αστυνομία

21:37 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Γραπτή δήλωση προς τα Μ.Μ.Ε. έστειλε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σχετικά με το θέμα του ξυλοδαρμού Αφρικανού από μέλος της ΜΜΑΔ.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με το θέμα καταγγελίας για επίθεση μέλους της ΜΜΑΔ εναντίον αλλοδαπού, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, η Αστυνομία ενημερώνει, ότι έχει ήδη ζητηθεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, έκθεση γεγονότων για το όλο περιστατικό και ότι η οποιαδήποτε τοποθέτηση επί του περιστατικού

αυτού, από μέρους της, θα γίνει μετά την ετοιμασία και μελέτη της σχετικής έκθεσης.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων για ετοιμασία της έκθεσης, θα αξιολογηθεί το περιεχόμενο του οπτικού υλικού που υπάρχει, των καταθέσεων των εμπλεκομένων, καθώς επίσης και καταθέσεις ανεξαρτήτων αυτόπτων μαρτύρων. Στόχος της έκθεσης, είναι να δοθεί φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το όλο περιστατικό.

Θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι η απόφαση της Αστυνομίας για αναμονή της τοποθέτησής της επί του θέματος, μοναδικό στόχο έχει, την ορθή και τεκμηριωμένη τοποθέτηση της, μετά από σοβαρή μελέτη όλων των πτυχών και των στοιχείων που προκύπτουν για την υπόθεση αυτή.

Σχετική Είδηση: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΜΜΑΔΙΤΗΣ ξυλοφόρτωσε Αφρικανό (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα