Ξεκινάει αύριο στην Πάφο το παγκόσμιο τουρνουά Πόκερ

12:40 11/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκινάει αύριο στην Πάφο και ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου το Παγκόσμιο τουρνουά Πόκερ ( Poker competition – European Nations Cup 2013 ) με την συμμετοχή πέραν των 180 ατόμων από 14 χώρες.

Τις προσπάθειες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πόκερ και του Παγκύπριου Συνδέσμου Πόκερ

για τον πιο πάνω διαγωνισμό στηρίζει έμπρακτα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου. Το παγκόσμιο τουρνουά Πόκερ διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, ενώ στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν παίκτες από όλον τον κόσμο κυρίως από την Ευρώπη. Στο τουρνουά σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συμμετέχουν 14 ομάδες από την Κύπρο, την Βοσνία, την Δανία, την Εσθονία, την Γαλλία την Ουγγαρία , την Ιρλανδία, την Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία την Ρωσία την Σερβία την Ισπανία , την Αγγλία.

Ο Αντώνης Θεοφανίδης διοργανωτής του τουρνουά στην Κύπρο δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το τουρνουά ανοίγει αύριο στο ξενοδοχείο Άναμπελ στις 19:00 το απόγευμα.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί στις 13 Απριλίου, 14 Απριλίου και 15 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα . Στο τουρνουά θα φιλοξενηθούν προσωπικότητες που έχουν σχέση με το πόκερ. Για την διοργάνωση αυτού του διαγωνισμού σύμφωνα με τον κ Θεοφανίδη έχει επιδείξει ενδιαφέρον πολύς κόσμος τόσο από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό. Στόχος των διοργανωτών κατέληξε, είναι όπως το παγκόσμιο τουρνουά πόκερ καταστεί θεσμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα