Βουτιά αυτοκινήτων στη λίμνη της Ορόκλινης μετά από σύγκρουση

15:36 24/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Τροχαίο δυστύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες, σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο Λάρνακας – Ορόκλινης, με αποτέλεσμα τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα να καταλήξουν στη Λίμνη της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί στο δρόμο Λάρνακας – Ορόκλινης, κοντά στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης. Βυτιοφόρο εταιρείας πετρελαιοειδών, το οποίο ήταν γεμάτο καύσιμα και οδηγούσε Βούλγαρος ηλικίας 35 ετών με κατεύθυνση προς την Ορόκλινη, συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα

που οδηγούσε 55χρονος από τη Λάρνακα.

Το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανέκοψε την πορεία του βυτιοφόρου, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με βαν που οδηγούσε 24χρονος. Το βυτιοφόρο καταπλάκωσε και παρέσυρε στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα το βαν, προτού και τα δυο οχήματα καταλήξουν στην Λίμνη της Ορόκλινης.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και η κατάστασή τους κρίνεται εκτός κινδύνου.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε το δυστύχημα αποκλείστηκε για αρκετές ώρες υπό το φόβο έκρηξης στα καύσιμα που μετέφερε το φορτηγό, ενώ για τη μετακίνηση των δύο οχημάτων από τη Λίμνη στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα