Βοτανολόγος μαϊμού ξεγέλασε 77χρονο

10:41 20/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 60χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του διερευνάται καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το Δεκέμβριο του 2012, ο 60χρονος γνώρισε 77χρονο κάτοικο Λεμεσού, στον οποίο συστήθηκε ως ειδικός βοτανολόγος και προσφέρθηκε να του πωλήσει βότανα και οικολογικές βιταμίνες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 60χρονος είπε ότι τα σκευάσματα αυτά, θα βοηθούσαν στη βελτίωση

της κατάστασης της υγείας της κόρης του 77χρονου, που αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα. Για τον σκοπό αυτό, ο 77χρονος φέρεται να έδωσε το χρηματικό ποσό των €5,700, στον 60χρονο, ενώ στη συνέχεια, με την παράδοση των σκευασμάτων, ο 60χρονος φέρεται να πήρε άλλα €100.

Όταν η κόρη του 77χρονου άρχισε να χρησιμοποιεί τα πιο πάνω σκευάσματα, η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε. Ο 77χρονος επικοινώνησε με τον 60χρονο και του ανέφερε την επιδείνωση της κατάστασης της κόρης του. Έκτοτε όμως, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του να επικοινωνήσει, με τον 60χρονο, αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα