Ο Δραγασάκης επιτίθεται στον “κύκλο Σαμαρά”

Ευθεία επίθεση στο πρωθυπουργικό επιτελείο επιχειρεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εκ των πιο εμβληματικών προσωπικοτήτων που υπάρχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης.

Ο πολιτικός που πριν από περίπου 20 χρόνια ηττήθηκε οριακά από την Αλέκα Παπαρήγα στη μάχη της διαδοχής του Χαρίλαου Φλωράκη για την ηγεσία του ΚΚΕ,

και στη συνέχεια αποχώρησε από τον Περισσό, παραχωρεί συνέντευξη στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, όπου προβλέπει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα υποχρεωθεί να προχωρήσει στη λήψη νέων δημοσιονομικών μέτρων, από τη στιγμή που δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει την κεντρική πολιτική της.

Ο Γιάννης Δραγασάκης χρησιμοποιεί ασυνήθιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Σαμαρά και το πρωθυπουργικό επιτελείο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: ”Ο Κώστας Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα δέχονταν ποτέ να έχουν στον άμεσο κύκλο τους ανθρώπους σαν αυτούς που εμφανίζονται στον κύκλο του κ. Σαμαρά και μιλάνε για τις σφαίρες που κρατούν για τους αντιπάλους τους. Δεν θυμάμαι άλλον πολιτικό που να φοβάται τόσο πολύ να εμφανιστεί στο Kοινοβούλιο”, τονίζει μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Δραγασάκης με τη συνέντευξή του στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα