Βενιζέλος: «Θα διαψευστούν όσοι επενδύουν στο χάος»

22:52 11/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση εξέφρασε εκ νέου την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οι 153 θετικές ψήφοι την περασμένη Τετάρτη, επιβεβαίωσαν τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής στην κυβέρνηση και δίνουν τη δυνατότητα στη χώρα να συνεχίσει την πολιτική διαπραγμάτευση

για να φτάσουμε σε μια αξιοπρεπή συμφωνία με τους εταίρους.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης και κατέστησε σαφές πως ο τυχόν αργός θάνατος της Ελλάδας, θα είναι η οριστική υπονόμευση της Ευρωζώνης συνολικά.

Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι η συμπαράστασή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση έχει δυσανάλογο κόστος στην παράταξη, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι απόλυτα απελευθερωμένος από κάθε σκοπιμότητα, για να σημειώσει ότι «από τον Ιούνιο του 2011 η επιλογή η δική μου και της παράταξης είναι εθνική».

Χαρακτήρισε μάλιστα τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ συμπύκνωση των προβλημάτων της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας και στη συνέχεια επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «η εκλογική έφοδός του αλλά και των δυνάμεων της οπισθοφυλακής και του δήθεν αριστερού συντηρητισμού απέτυχαν τον Ιούνιο».

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι όσοι επενδύουν στην ανασφάλεια, το χάος και την ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη, θα διαψευστούν και απευθυνόμενους στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε: «Δεν είστε καν της μόδας πλέον».

Keywords
Τυχαία Θέματα