Τουριστική προβολή της Πάφου στην έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ”

11:23 15/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικού προορισμού με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Μετά από τη διαφημιστική εκστρατεία για τις διακοπές του Πάσχα και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην τουριστική έκθεση Κύπρου

“ΤΑΞΙΔΙ”, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες, από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου.

Ο Φορέας Τουρισμούς Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, καλεί τους Κύπριους να παραθερίσουν φέτος εντός του νησιού και όλους όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές στην Πάφο να επισκεφθούν το περίπτερο της Πάφου (νούμερο 118) για να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό για την Πάφο, ελκυστικές τιμές/πακέτα από διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάφου, καθώς και ενημερωτικό υλικό των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στην προβολή αξιόλογων εκδηλώσεων όπως της φετινής όπερας “L’ELISIR D’AMORE” του Gaetano Dinizetti, που θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο στις 6,7,8 Σεπτεμβρίου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα