Τον Ιούλιο θα λειτουργήσει το Υγειονομικό Κέντρο Πύργου Τηλλυρίας

20:14 13/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης του Αγροτικού Υγειονομικού Κέντρου Πύργου Τηλλυρίας.

Ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι εργασίες που ξεκίνησαν αρχές του χρόνου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου ,και από την 1η Ιουλίου το Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί ομαλά στις ανακαινισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο κ Γεωργίου πρόσθεσε επίσης, πως το Αγροτικό

Κέντρο έχει μεταστεγαστεί σε άλλο χώρο, και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του Πύργου αλλά και σε όλους τους επισκέπτες χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον κ Γεωργίου το νέο κτίριο θα περιλαμβάνει ανακαινισμένους και διαμορφωμένους χώρους για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του Αγροτικού Υγειονομικού Κέντρου Πύργου. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί επίσης και στον χώρο που θα στεγαστεί το τμήμα επειγόντων περιστατικών .

Ο κ Γεωργίου είπε ακόμη πως το κόστος των εργασιών αποκατάστασης και ανακαίνισης του Αγροτικού Υγειονομικού Κέντρου Πύργου Τηλλυρίας αναμένεται να ανέλθει στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Στόχος συνέχισε των Ιατρικών Υπηρεσιών είναι η ποιοτική ιατρική στην περιοχή του Πύργου, και μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας του Πύργου Τηλλυρίας.

Το Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο πρωτολειτούργησε στην ακριτική περιοχή του Πύργου Τηλλυρίας το 1960.

Keywords
Τυχαία Θέματα