Το Πεντάγωνο εξετάζει τις συνθήκες ασφάλειας σε εγκαταστάσεις

09:09 19/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Aμερικανικό Yπουργείο Aμυνας θα επανεξετάσει τις συνθήκες ασφάλειας σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του Πενταγώνου Τσακ Χέγκελ, αναφερόμενος στη φονική επίθεση στο κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσιγκτον.

“Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο μιας επίθεσης στο μέλλον” ανέφερε ο ΥΠΑΜ στους δημοσιογράφους. Διέταξε την αναθεώρηση των διαδικασιών ασφαλείας σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις καθώς και την αναθεώρηση της διαδικασίας που αφορά τους πολίτες που εργάζονται

σε βάσεις. Ο Χέγκελ είπε ότι θα υπάρξει ξεχωριστή, ανεξάρτητη επανεξέταση των αρμοδιοτήτων ασφάλειας στις στρατιωτικές βάσεις.

“Οπου υπάρχουν κενά , θα τα καλύψουμε, όπου υπάρχουν ανεπάρκειες, θα τις αντιμετωπίσουμε. Και όπου υπάρχουν αποτυχίες, θα κάνουμε το σωστό” πρόσθεσε.

Στο μετσαξύ ο Πρόεδρος Ομπάμα θα παραστεί την Κυριακή σε επιμνημόσυνη δέηση για τα 12 θύματα της επίθεσης στη στρατιωτική ναυτική βάση με δράστη τον Ααρον Αλέξις, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα