Το Επαρχιακό Δικαστήριο δικαίωσε τον Κ. Θεμιστοκλέους

13:34 25/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε τις υπερασπίσεις του Ζαχαρία Κουλία αναφορικά με κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του πρώην Υπουργού Γεωργίας Κώστα Θεμιστοκλέους.

Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα την απόφαση του στην αγωγή λιβελλου που καταχώρησε ο κ. Θεμιστοκλέους κατά του βουλευτή Ζαχαρία Κουλία.

Ο Ζαχαρίας Κουλίας, σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Λάζαρου Μαύρου στο Ράδιο Πρώτο το 2006 και με αφορμή το ότι ο Κώστας Θεμιστοκλέους συνόδευσε τον πρώην Πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη σε γεύμα που παρέθεσε

ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στα κατεχόμενα, κατηγόρησε τον πρώην Υπουργό ότι «πήρε λεφτά από τουρκική εταιρεία και την επομένη βγήκε στην τηλεόραση και έλεγε ότι δεν υπάρχει ψευδοκράτος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Το Δικαστήριο απέρριψε όλες τις υπερασπίσεις του Ζαχαρία Κουλία, θεώρησε το δημοσίευμα δυσφημιστικό και τον καταδίκασε να πληρώσει στον Κώστα Θεμιστοκλέους αποζημίωση €25,000 πλέον τόκους από την καταχώρηση της αγωγής το 2006 (που ανέρχονται περίπου σε €10,000) πλέον τα δικηγορικά έξοδα».

Τον Κώστα Θεμιστοκλέους αντιπροσώπευσε ο δικηγόρος Μιχάλης Παπαπέτρου και τον Ζαχαρία Κουλία ο δικηγόρος Ανδρέας Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα