Το ΕΥΡΩΚΟ ζητεί συλλογική αντιμετώπιση της κατάστασης

15:31 8/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το μνημόνιο, που θα υπογραφεί από την Κυπριακή Δημοκρατία, θα πρέπει να είναι ουσιαστικό και το τελευταίο, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συλλογική αντιμετώπιση της κατάστασης, προκειμένου “να διασφαλισθεί η κοινωνική ισορροπία και το οικονομικό μέλλον του τόπου μας”.

Σε δηλώσεις του σήμερα από τα κεντρικά γραφεία του ΕΥΡΩΚΟ, στη Λευκωσία, ο κ. Συλλούρης είπε ότι “τα

περιθώρια, χρονικά και ουσιαστικά, είναι ασφυκτικά και δεν χωρούν συνθήματα, αντιπαραθέσεις και πρόχειρες προσεγγίσεις”.

“Με ταχύτητα και ορθολογισμό”, δήλωσε ο κ. Συλλούρης, “πρέπει συλλογικά να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, έτσι ώστε να διασφαλισθεί η κοινωνική ισορροπία και το οικονομικό μέλλον του τόπου μας”.

“Θα πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα”, είπε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, “σε ένα ουσιαστικό μνημόνιο, με τέτοιον τρόπο ώστε αυτό να είναι και το τελευταίο”.

Όπως ανέφερε ο κ. Συλλούρης, “θα είναι καταστροφικό το να μπούμε σε ένα μνημόνιο ελλιπές, το οποίο θα μας οδηγήσει, σε ολιγότερο από ένα έτος, όπως εμείς προβλέπουμε, σε δεύτερο μνημόνιο, εξέλιξη που θα είναι η καταστροφή της Κύπρου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα