Το ΑΚΕΛ καλεί την Κυβέρνηση να ξεκινήσει διάλογο με τα κόμματα

14:32 6/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κάλεσε σήμερα την Κυβέρνηση να σταματήσει να προσπαθεί με «επικοινωνιακά τεχνάσματα», όπως ανέφερε, να μεταθέσει τις ευθύνες για τις αποφάσεις της αλλού και να ξεκινήσει διάλογο με τα πολιτικά κόμματα ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Παράλληλα δήλωσε πως δεν θα υπάρξει κούρεμα στα Συνεργατικά.

«Όλες οι διαβεβαιώσεις που εμείς έχουμε», είπε σε δηλώσεις του στο

περιθώριο της Συνόδου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Γυναικών, στη Λάρνακα, «είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιοδήποτε κούρεμα, είτε στα Συνεργατικά είτε σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα».

Αυτές, ανέφερε, «είναι οι διαβεβαιώσεις που δίνονται και εύχομαι και ελπίζω να είναι πραγματικές. Αυτό πιστεύω, ότι είναι πραγματικές, και θα έλεγα ότι επιτέλους όλοι θα πρέπει να φροντίσουμε να υπάρξει απόλυτη ηρεμία έτσι ώστε να δούμε πώς αντιμετωπίζονται τα πολλαπλά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν μετά την απόφαση του Eurogroup στις 15 του Μάρτη».

«Απευθύνω πρόκληση και πρόσκληση στην Κυβέρνηση, εάν πραγματικά εννοεί αυτά που λέει, ότι δηλαδή θα επέλθει ηρεμία στο εσωτερικό, να σταματήσει να προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να μεταθέσει τις ευθύνες για τις αποφάσεις της αλλού και να ξεκινήσει ένα διάλογο με τα πολιτικά κόμματα για να δούμε πώς αντιμετωπίζουμε όλη αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν καταδέχθηκε να ακούσει διαφορετικές απόψεις από τη δική της όλη αυτήν την περίοδο από τις 15 Μαρτίου», δήλωσε ο κ. Κυπριανού.
«Επιτέλους», κατέληξε, «αν θέλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, να σταματήσουν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος».

Keywords
Τυχαία Θέματα