Τη Δευτέρα αποφασίζει το Δικαστήριο για τους υπόπτους για την διακίνηση πλαστών δολαρίων

12:07 16/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου διέταξε χθες την κράτηση των τεσσάρων προσώπων αραβικής καταγωγής μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση παραχάραξης και διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων των εκατόν δολαρίων Αμερικής .

Τα τέσσερα πρόσωπα αραβικής καταγωγής είχαν συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής από την Αστυνομία ως ύποπτα για την υπόθεση.

Νωρίτερα κατά την διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα του ενός εξ αυτών που βρίσκεται στην Γεροσκήπου εντοπίστηκαν

σε καλάθι αχρήστων , πενήντα χιλιάδες πλαστά χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορία, άνδρες της Αστυνομίας ερεύνησαν διαμέρισμα στην Γεροσκήπου, στο οποίο διαμένει 50χρονος από την Συρία. Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία του και ενός ακόμα συμπατριώτη του, οι αστυνομικοί βρήκαν σε κάλαθο αχρήστων, πεντακόσια πλαστά χαρτονομίσματα των εκατόν δολαρίων Αμερικής.

Ο 50χρονος Σύρος ένοικος του διαμερίσματος όπως και ο συμπατριώτης του ανακρινόμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη τους σε υπόθεση παραχάραξης και διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων και ισχυρίστηκαν ότι τα ανευρεθέντα δεν είναι δικά τους και ούτε γνωρίζουν πως βρέθηκαν εκεί.

Και οι δύο συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπο κράτηση.

Ακολούθως οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντόπισαν έξω από το διαμέρισμα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα επίσης αραβικής καταγωγής τα οποία συνελήφθηκαν αφού δεν μπόρεσαν να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την παρουσία τους στο μέρος.

Και οι τέσσερεις οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την κράτηση τους μέχρι την Δευτέρα.

Οι τέσσερις ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης όπου το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα