Θέση Εσωτερικού Ελεγκτή στην Eurobank Cyprus Ltd

10:10 9/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Eurobank Cyprus Ltd, στα πλαίσια επέκτασης των εργασιών της, επιθυμεί να προσλάβει Εσωτερικό Ελεγκτή (Internal Audit Manager).

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!

Η εν λόγω θέση απευθύνεται σε φιλόδοξα και δυναμικά άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του τραπεζικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης που προσφέρει η Τράπεζα.

Περιγραφή

θέσης και απαιτούμενα προσόντα:
Εσωτερικός Ελεγκτής (Internal Audit Manager) (HR/N1)

Ο ρόλος: Το άτομο που θα προσληφθεί θα ηγείται και/ή θα συμμετέχει σε τακτικούς και ειδικούς ελέγχους σε όλο το φάσμα των εργασιών της Τράπεζας. Το άτομο αυτό θα αναφέρεται στον Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Τράπεζας.

Απαιτούμενα προσόντα

Πτυχίο Πανεπιστημίου σε Οικονομικά / Λογιστική / Χρηματοοικονομικά ή σε άλλο συναφή κλάδο.Μέλος Εγκεκριμένου Επαγγελματικού Σώματος (ACA / ACCA / CIA ή άλλο ισότιμο).Τουλάχιστον 6 χρόνια σχετικής προϋπηρεσίας σε χρηματοοικονομικό ίδρυμα (κατά προτίμηση σε Τράπεζα) ή σε διεθνή Ελεγκτικό Οίκο με εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό τομέα.Σχετική προϋπηρεσία στο εξωτερικό θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.Άριστες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.Πολύ καλές οργανωτικές και αναλυτικές ικανότητες.Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.Άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (MS Office).Οι άντρες αιτητές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει πλήρως τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Απολαβές και ωφελήματα
Απολαβές και ωφελήματα ανάλογα με τα προσόντα και την προηγούμενη πείρα, καθώς και προοπτικές ανέλιξης και ανάπτυξης σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον.

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο αίτησης, το οποίο μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.eurobank.com.cy – Ανθρώπινο Δυναμικό και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Θα γίνουν αποδεκτές μόνο αιτήσεις που θα υποβληθούν στη μορφή αυτή.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Σημειώσεις

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού.Αιτήσεις οι οποίες δεν θα είναι πλήρως συμπληρωμένες ή θα λαμβάνονται μετά την ημερομηνία που ορίστηκε πιο πάνω, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.Ο/H υποψήφιος/α που θα προσληφθεί θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσει πρωτότυπα πιστοποιητικά.Θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς ή/και γραπτώς μόνο οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται πλήρως στα κριτήρια που έχουν τεθεί και που θα κληθούν σε προσωπικές συνεντεύξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα