Τα θετικά της εκπαίδευσης επιχειρεί να προβάλλει ο Υπ. Παιδείας

18:47 29/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το θετικό πρόσωπο της εκπαίδευσης και των δράσεων που εφαρμόζονται στα σχολεία επιχειρεί να προβάλει, μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους, όπως ο ίδιος δήλωσε σήμερα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Δημοσθένους, ο οποίος άρχισε ήδη επαφές με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, είπε πως είχε μια πρώτη συνάντηση με το κρατικό κανάλι και προγραμματίζει συναντήσεις και με ιδιωτικά ΜΜΕ,

σε μια προσπάθεια ”να βγάλουμε προς τα έξω, να προωθήσουμε και να στείλουμε τη θετική είδηση και όλα τα θετικά μηνύματα της εκπαίδευσης”.

”Θέλουμε κοινωνούς όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και όσους μας παρακολουθούν στο εξωτερικό, για όλα αυτά τα σπουδαία και σημαντικά που τεκταίνονται μέσα στα σχολεία μας”, είπε ο Υπουργός Παιδείας.

Ανέφερε δε ότι μέσα από τη δημόσια προβολή όλων αυτών των θετικών στοιχείων ”δίνουμε την ευκαιρία να ενημερώνονται οι ίδιοι οι μαθητές γι’ αυτά που μαθητές άλλων σχολείων δημιουργούν και πράττουν, έτσι ώστε μέσα στο πλαίσιο μιας ευγενούς άμιλλας, να βλέπουμε συνεχώς τους μαθητές να δραστηριοποιούνται, να δημιουργούν και μαζί με τους δασκάλους και καθηγητές τους, να δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Αυτό το αποτέλεσμα, κατέληξε στις δηλώσεις του, ”θέλουμε να είναι η εμπροσθοφυλακή της είδησης και της ενημέρωσης και όχι ότι μεμονωμένο ή αρνητικό συμβαίνει να γίνεται πρώτη είδηση”.

Keywords
Αναζητήσεις
θετικα παιδειας
Τυχαία Θέματα