Τα τέλη αποκομιδής σκυβάλων σε δύο δόσεις στο Δήμο Αγλαντζιάς

15:23 1/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Tη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν να μπορούν να καταβάλουν τα τέλη αποκομιδής σκυβάλων σε δύο δόσεις δίνει ο Δήμος Αγλαντζιάς, με τελική ημερομηνία εξόφλησης το τέλος Νοεμβρίου 2012, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

« Με την απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Αγλαντζιάς δίδει τη δυνατότητα στους δημότες του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό σε μια δόση, να το πράξουν τμηματικά σε δύο δόσεις, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο προεκλογική δέσμευση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Αναφέρεται παράλληλα, ότι εάν το εγχείρημα αυτό πετύχει, τότε θα μελετηθούν

και άλλα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνάρτηση και με άλλους λογαριασμούς που αφορούν το Δήμο.

«Μια καινοτομία του Δήμου Αγλαντζιάς, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική την οποία έχει χαράξει και η οποία στόχο έχει ως Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του. Ως Δήμος πιστεύουμε ότι πρέπει να αξιολογούμε τα δεδομένα και να δίνουμε λύσεις που θα βοηθούν την κοινωνία και θα φέρνουν την Τοπική Αρχή πιο κοντά στο δημότη», αναφέρεται.

Ο Δήμος σημειώνει επίσης ότι καμιά αύξηση δεν έχει σημειωθεί σε σχέση με πέρσι στα τέλη αποκομιδής σκυβάλων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του πιλοτικού προγράμματος «Πληρώνεις όσα πετάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα