Τα πρώτα βήματα της Κατερίνας Καραβάτου στο θρυλικό “STAR MORNING SHOW”!

02:37 30/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια αναδρομή στο  θρυλικό “STAR MORNING SHOW”  την  απόλυτη πρωινή εκπομπή της Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα τους βήματα στον Star Fm 97.1,πριν εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα, έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου,ο Δημήτρης Σαράντος μέσα από  την εκπομπή “Star Morning Show” ,κάνοντας αίσθηση, σε παραγωγή μάλιστα της  Κλεοπάτρας

Πατλάκη .

Φώτο: Η Κατερίνα Καραβάτου,ο Δημήτρης Σαράντος και η Κλεοπάτρα Πατλάκη μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στο στούντιο του Star fm 97,1 Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2004!

Πηγή φώτο:ladynews.gr

Στην συνέχεια και οι τρεις τους βρέθηκαν να παρουσιάζουν πρωινό στον APLHA χωρίς επιτυχία.Η επιτυχία ήρθε αργότερα με το Κους-κους το μεσημέρι.

Παρουσιαστές υπήρξαν και ο Άκης Αναστασιάδης,Αλέξανδρος Φυτάς ,Μαρία Αμανατίδου και Αντώνης Βλαβογελάκης.

Άκης Αναστασιάδης-Μαρία Αμανατίδου

Δείτε το σποτ της εκπομπής με γκεστ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Μέχρι πρόσφατα την εκπομπή παρουσίαζε ο Άκης Αναστασιάδης με την Μαίρη Αργυριάδου και την Άννα Σταματοπούλου .

Άκης Αναστασιάδης

Αξίζει να αναφέρουμε πως την εκπομπή επισκέφθηκαν όλα τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής showbiz  με συνεντεύξεις που προκάλεσαν συζητήσεις!

Μετά την αποχώρηση του Άκη Αναστασιάδη ποιο είναι το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο των ερτζιανών, το οποίο μας φτιάχνει τη διάθεση τα πρωινά καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 11.;

Μα φυσικά η Μαίρη Αργυριάδου και ο Μάκης Γκόσιος!

Μαίρη Αργυριάδου

Ένα ραδιοφωνικό  ταξίδι με οδηγό το χιούμορ, τα μοναδικά σχόλια των παρουσιαστών, η ευρηματικότητα και πάνω από όλα η ζωντάνια , το κέφι και οι ατάκες  τους, είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που κυριαρχούν στην εκπομπή και την κάνουν να ξεχωρίζει και μας κρατούν ευχάριστη συντροφιά.

Ο Μάκης Γκόσιος ο γόης του ραδιοφώνου αν και νέος στο χώρο τα πάει περίφημα και λειτουργεί ως τονωτική ένεση  για τον νέο  στόχο της εκπομπής, που έκανε δύο φορές πρεμιέρα φέτος,που δεν είναι άλλος από το να δώσει στους ακροατές μια ευχάριστη νεανική νότα στα προβήματα της καθημερινότητας. Ο στόχος από ότι φαίνεται επιτεύχθη λίγες μόλις μέρες μετά την  δεύτερη όπως προαναφέραμε πρεμιέρα.

Mάκης Γκόσιος

Στα πλαίσια της εκπομπής πάμε πίσω στο παρελθόν , αφού μας θυμίζουν ορισμένα γεγονότα  τα οποία έμειναν ανεξίτηλα στην ιστορία, μαθαίνουμε ποιοι γιορτάζουν κάθε μέρα και ποιοι celebrities  έχουν γενέθλια. Ακόμη για να είμαστε πάντα πρώτοι ενημερωμένοι, όλα τα κους-κους από τον κόσμο της showbiz μόνο  από το «Star Morning Show!Διαγωνισμοί,παιχνίδια και δώρα ,στο δίδυμο που εισέβαλε με δύναμη,ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση!!

Τα πρωινά μας πλέον έχουν αλλάξει μορφή , αφού η Μαίρη Αργυριάδου  μαζί με τον Μάκη Γκόσιο αποτελούν το καλύτερο ραδιοφωνικό δίδυμο της πόλης! Μόλις μία βδομάδα μετά την πρεμιέρα τους πήδηξαν στην κορυφή,αφού η ακροαματικότητα την συγκεκριμένη ώρα ανεβαίνει στα ύψη! Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο καυτό δίδυμο είναι συγκινητική, κάτι που κάνει τους δύο παρουσιαστές

Keywords
Αναζητήσεις
star morning show, αλεξανδρος φυτας
Τυχαία Θέματα