Ενσταση ενός ταλαίπωρου επί πενταετία Φυσικού

Πριν απο 1 περιπου χρονο σας ειχα απασχολησει παλι για το θεμα των μεταθεσεων στο νομο Θεσπρωτιας. Λογω της συγχωνευσης του εσπερινου γυμνασιου Παραμυθιας με το εσπερινο γυμνασιο Ηγουμενιτσας τοτε υπηρχε υπεραριθμος φυσικος ΠΕ 04.01 ο οποιος σωστα τοποθετηθηκε στο μοναδικο οργανικο κενο του νομου, στο γυμνασιο Περδικας.

Φετος τα πραγματα με τις μεταθεσεις ειναι ομως πιο κραυγαλεα. Δεν μετατεθηκε κανενας φυσικος ΠΕ 04.01 ούτε στη Α θεσπρωτιας, ούτε στη Β Θεσπρωτιας. Φυσιολογικο, θα μπορουσε να σκεφτει

καποιος. Δεν υπαρχουν οργανικα κενα, ή αν υπαρχουν οργανικα κενα θα υπαρχουν φυσικοι ΠΕ 04.01 στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ Θεσπρωτιας.

Ομως...

1. Η ΔΔΕ Θεσπρωτιας ανακοινωσε την υπαρξη τεσσαρων (4) (!!!) οργανικων κενων στο νομο Θεσπρωτιας, ως εξης:

α. ενα (1) οργανικο κενο στην Α Θεσπρωτιας
β. τρια (3) οργανικα κενα στη Β Θεσπρωτιας
οπως φαινεται απο την ηλεκτρονικη διευθυνση http://dide.thesp.sch.gr/new/index.php?option=com_content&view=article&id=155:kena-2012&catid=107:dde-cat&Itemid=558

2. Μετα απο αναζητηση μου στα γραφεια της ΔΔΕ Θεσπρωτιας με αρμοδιο υπαλληλο διαπιστωθηκε οτι δεν υπαρχουν φυσικοι ΠΕ 04.01 στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ

3. Το Υπουργειο Παιδειας δια βιου Μαθησης και Θρησκευματων ανακοινωσε τις μεταθεσεις των εκπαιδευτικων ετους 2012 με την εξης παρατηρηση:
«Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.»

Κατα συνεπεια υπεβαλλα ενσταση στην ΔΔΕ Θεσπρωτιας με αριθμο πρωτοκολλου 1765/26-4-2012 την οποια εχω αποστειλει με συστημενη επιστολη και στο Υπουργειο Παιδειας δια βιου Μαθησης και Θρησκευματων.

Ακολουθει η ενσταση που εχω υποβαλλει.


Προς:
1 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Θεσπρωτίας
2. Υπουργείο Παιδείας δια βίου μάθησης και
Θρησκευμάτων


ΕΠΩΝΥΜΟ: ΤΖΕΓΚΑΣ
ΟΝΟΜΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΛΑΔΟΣ: ΠΕ 0401
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΥΣΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ: ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ: ΓΕΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ

Θέμα: Ένσταση για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2012


Υποβάλλω ένσταση γιατί στο νομό Θεσπρωτίας ( Α και Β περιοχές μετάθεσης) σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΥΣΔΕ Θεσπρωτίας υπάρχουν τέσσερα (4) οργανικά κενά φυσικών ΠΕ0401 – ένα (1) οργανικό κενό στην περιοχή Α Θεσπρωτίας και τρία (3) οργανικά κενά στην περιοχή Β Θεσπρωτίας. Παρόλο που υπάρχουν αυτά τα οργανικά κενά, δεν μετατέθηκα όπως είχα ζητήσει με αίτησή μου αλλά δεν μετατέθηκε και κανένας άλλος φυσικός ΠΕ0401 στις ανωτέρω περιοχές.
Στην απόφαση για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών αναφέρεται ότι: «Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν
Keywords
Αναζητήσεις
ενσταση μεταθεσης, οργανικο κενο φυσικου
Τυχαία Θέματα