Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις εναντίον των μέτρων λιτότητας

13:53 27/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν οι άνθρωποι με αναπηρία σήμερα το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για την αδιαμφισβήτητη – όπως τονίζουν – οικονομική εξαθλίωση των ίδιων και των οικογενειών τους. Οι άνθρωποι με αναπηρία ζητούν προστασία των αναπηρικών επιδομάτων, αποφυγή οποιασδήποτε περικοπής σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, σε εφάπαξ, σε μισθούς υπαλλήλων ΑμεΑ

του Δημοσίου και ΔΕΚΟ και να μην καταργηθεί καμία ευνοϊκή φορολογική ρύθμιση μέχρι να καταρτιστεί ένα αντικειμενικά δίκαιο, προοδευτικό ενιαίο φορολογικό σύστημα.

Επίσης, συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικών έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των μισθών τους, που περιλαμβάνεται στο νέο πακέτο μέτρων λιτότητας ύψους 13,5 δισ. Ευρώ, το οποίο και συζητείται αυτή την ώρα στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

Νέα 48ωρη απεργία, σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων και υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών κατά των σχεδιαζόμενων μισθολογικών περικοπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα