Συνεχίζονται οι έρευνες για το φονικό στη Λεμεσό

14:21 2/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση

Από εσωτερική αιμορραγία, που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, προήλθε ο θάνατος του 34χρονου Γιαννάκη Χριστοδούλου, που δολοφονήθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, μετά το πέρας της νενομισμένης νεκροτομής στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος και όπως διαπιστώθηκε φέρει πέντε τραύματα σε διάφορα σημεία, τέσσερα στο μπροστινό μέρος και ένα στο πίσω μέρος του σώματος του.

Ερωτηθείς εάν ήταν δυο τα αιχμηρά αντικείμενα που

τον έπληξαν, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως αυτό δεν μπορεί να διαπιστωθεί αυτήν τη στιγμή.

Εξάλλου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στο αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών καθώς και ένα μαχαίρι, το οποίο όμως δεν είναι το φονικό όπλο.

Ο 34χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις και οι έρευνες για τα κίνητρα των δραστών εστιάζονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ενώ ήδη έχουν κληθεί για ανάκριση διάφορα πρόσωπα.

Αρχική ενημέρωση

Νεκρός εντοπίσθηκε σήμερα στην περιοχή Μονοβόλικου στα Κάτω Πολεμίδια 34χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 34χρονο Γιαννάκη Χριστοδούλου άλλως Φόξι, από το Τραχώνι, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος κοντά στο αυτοκίνητό του.

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι οι δράστες ανέκοψαν το αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσαν.

Το θύμα εντοπίσθηκε από πρόσωπα που διέρχονταν από την περιοχή.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται και μαχαίρι, το οποίο πιστεύεται ότι ήταν το όπλο της στυγερής δολοφονίας.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Δήλωσε ότι το θύμα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ότι σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα βρέθηκαν 160 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και επτά φακελάκια συνθετικών ναρκωτικών ουσιών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις στο Πρωινό Δρμολόγιο ανέφερε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι από τις έως τώρα έρευνες φαίνεται πως τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές.

Είπε επίσης ότι το θύμα είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα