Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Σαμαρά

17:49 16/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Συνήθη συνάντηση συνεργασίας», χαρακτήρισε εξερχόμενος από το πρωθυπουργικό μέγαρο, τη συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον προϋπολογισμό του Υπουργείου, στις δαπάνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, στα ειδικά μισθολόγια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στις ανάγκες και στις προτεραιότητες που υπάρχουν. Τόνισε ότι είναι κοινή διαπίστωση η αναγκαιότητα «να δοθεί η μάχη

μέχρι το τέλος, και αυτή η μάχη να είναι επιτυχής, για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας», συμπληρώνοντας ότι έχουν μια πολύ βαριά αποστολή, την οποία φέρνουν σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπενθύμισε ότι οι περικοπές που έχουν υποστεί, όπως και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός, είναι μεγάλες, της τάξης του 37%, και ότι είναι αναγκαιότητα να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια των οικογενειών των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και να διευκολυνθεί η καθημερινότητά τους. Απαντώντας σε ερώτηση για τις κρίσιμες εξελίξεις στη Συρία, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι το Υπουργείο τις παρακολουθεί από κοντά και με προσοχή, όπως και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα