Katie Holmes: Χειμώνα – καλοκαίρι με τα ίδια παπούτσια

17:32 16/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η απόφασή της να χωρίσει με τον Tom Cruise ήταν σίγουρα η «χαρά» των δημοσιογράφων! Μέρες τώρα τα ξένα tabloids ασχολούνται με το διαζύγιο Tom CruiseKatie Holmes, η είδηση του οποίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή showbiz.

Ο ι παπαράτσι καραδοκούν για μια φωτογραφία των διάσημων ηθοποιών, οι δημοσιογραφικές πένες έχουν πάρει «φωτιά» και οι

καλοθελητές διαρρέουν από δω κι από κει πληροφορίες για το πολυσυζητημένο διαζύγιο και τους λόγους για τους οποίους η Κatie αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στο βιβλίο της ζωής της.

Kαι ενώ, λοιπόν, η 37χρονη ηθοποιός είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της απόφασής της να πάρει διαζύγιο από τον «άντρα των ονείρων» της -όπως η ίδια δήλωνε σε παλαιότερες συνεντεύξεις της- και πατέρα της μικρής της και μονάκριβης κόρης Suri, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες από διάφορες εξόδους της.

Ο λόγος; Τα χαμηλά, μπεζ μποτάκια, τα οποία η Holmes έχει απαθανατιστεί να φορά συχνά πυκνά. Χειμώνα – καλοκαίρι, με φούστα, τζιν, κολάν, σορτσάκι, με τα μαλλιά άλλοτε περιποιημένα και άλλοτε ατημέλητα και φυσικά με τη μικρή Suri να είναι τις περισσότερες φορές προέκταση του χεριού της ή της αγκαλιάς της. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία της μελαχρινής ηθοποιού στην εξάχρονη κόρη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα