Συνάντηση Πάφος 2017 και ΠΑΣΥΞΕ Πάφου

20:09 26/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση πραγματοποίησαν αντιπροσωπεία του ΔΣ του Οργανισμού «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017» με τον Πρόεδρο και μέλη του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, όπως αναφέρεται, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και του προγράμματος του Πάφος 2017, η πορεία υλοποίησης του τίτλου, οι τρέχουσες εξελίξεις και διαδικασίες. Πέραν αυτών, τη συζήτηση, όπως σημειώνεται, απασχόλησαν κυρίως οι τρόποι συμμετοχής και έμπρακτης

συνεισφοράς του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος του Πάφος 2017 και η ανάπτυξη κοινών πολιτιστικών και άλλων δράσεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ εξέφρασαν τη στήριξή τους στο «Πάφος 2017» και τόνισαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του ΔΣ στην προσπάθεια που καταβάλλει, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο.

Παράλληλα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι με συλλογική προσπάθεια και ουσιαστική συνεισφορά όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και συμμετοχή των πολιτών, η Πάφος μπορεί να αποτελέσει μια πετυχημένη ΠΠΕ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα