Συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστόφια είχε Π. Καμμένος

19:02 12/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της θητείας του.
Ο κ. Καμμένος

εξερχόμενος αναφέρθηκε στην συνάντηση λέγοντας ότι συζητήθηκαν το Κυπριακό, η ενέργεια και τα βήματα που έχει κάνει η Κύπρος. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε στον Πρόεδρο Χριστόφια τις απόψεις του κόμματος του, για την πορεία που «οι φεντεραλιστές της ΕΕ προσπαθούν να οδηγήσουν τον ελληνισμό και στην Ελλάδα και στην Κύπρο ώστε να αποκόψουν τις συνεργασίες και της συμμαχίες με χώρες εκτός ΕΕ, με συμμάχους όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε την Κύπρο «παράδειγμα προς μίμηση για την πολιτική της ενεργειακά, όπως ξεκίνησαν επί Προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου» και πρόσθεσε ότι «πρέπει ξεκάθαρα να πούμε ότι δε θα επιτρέψουμε στις αγορές στους φεντεραλιστές της ΕΕ μαζί με την εκμετάλλευση που προσπαθούν να πάρουν μετά από μνημόνια του ορυκτού πλούτου του ελληνισμού να οδηγήσουν και σε μία λύση – πακέτο για το Σχέδιο Ανάν».

Καταλήγοντας ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «ζητάμε από την Κυπριακό ελληνισμό να συμπορευθούμε στο να αντισταθούν οι λαοί μας απέναντι στην παράδοση στους διεθνείς τοκογλύφους και τους τραπεζίτες».

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είχε νωρίτερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα