Συνάντηση Φελλάχογλου με Αυστριακό Πρέσβη στα κατεχόμενα

14:56 19/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με το «δήμαρχο» της κατεχόμενης Λευκωσίας, Καντρί Φελλάχογλου, είχε στα κατεχόμενα ο Πρέσβης της Αυστρίας στην Κύπρο, Karl Mueller.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι δύο συζήτησαν τα κοινά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη με το Δήμο Λευκωσίας, το Κυπριακό και τα σχέδια και προγράμματα του κατεχόμενου δήμου.

Ο κ. Mueller φέρεται να εξέφρασε ικανοποίηση για τις καλές σχέσεις που

υπάρχουν με τον «ε/κ δήμο» Λευκωσίας, όπως γράφεται, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τα κοινά έργα. Σημείωσε την άμεση αναγκαιότητα επιδιόρθωσης των κτιρίων στη νεκρή ζώνη, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το ότι ετοιμάστηκε ένα κοινό σχέδιο και κατατέθηκε στην Europa Nostra. Ευχήθηκε επίσης το Κυπριακό να λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Φελλάχογλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα όπως και για το σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στη Μια Μηλιά. Πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το Δήμαρχο Λευκωσίας και τα κοινά σχέδια θα συνεχιστούν.

Η βούληση των Τ/κ για λύση του Κυπριακού, συνέχισε, υπάρχει εδώ και χρόνια, λέγοντας ότι είναι απαραίτητη μια λύση άμεσα, στις παραμέτρους των ΗΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα