Συναντήσεις Παπαδήμου με πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την Κυβέρνηση

16:11 19/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώνονται οι συναντήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων – ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ – που συμμετέχουν και στηρίζουν την Κυβέρνηση του. Μετά και το τελευταίο ραντεβού με τον Πρόεδρο της

ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, που ξεκίνησε στη 1μμ και βρίσκεται σε εξέλιξη, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση, υπό την προεδρία του κ. Παπαδήμου, ο οποίος και θα ζητήσει την απόλυτη συνοχή και στήριξη της Κυβέρνησης προκειμένου η χώρα να μην βρεθεί με ευθύνη της στη χρεοκοπία

Ο νέος γύρος των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών με το Λουκά Παπαδήμο προέκυψε μετά την έκφραση πρόθεσης από τη ΝΔ να μην ψηφίσει όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, που εγκρίθηκε χθες κατά πλειοψηφία και ψηφίζεται σήμερα κατ’ άρθρο στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς επίσης και οι φόβοι για ευρύτερη πολιτική κρίση ενόψει των νέων σκληρών μέτρων.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με το IIF μετά την συνάντηση που είχαν την Τετάρτη ο κ. Παπαδήμος και ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τους επικεφαλής της επιτροπής των ιδιωτών πιστωτών Τσαρλς Νταλάρα και Ζαν Λεμιέρ. Η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Νταλάρα αναμένεται στις 7μμ μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση.

Μετά την επανάληψη των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των ιδιωτών επενδυτών, τόσο η πλευρά του IIF όσο και η ελληνική Κυβέρνηση εκφράζουν την αισιοδοξία τους για αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα