Συμφωνία για την αξιοποίηση της περιοχής και της παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων

09:05 14/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Θετική κατάληξη είχε η διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πέγειας μεταξύ του δημοτικού συμβουλίου και των ιδιοκτητών και στελεχών εταιρείας ( όμιλος Λεπτός) για το θέμα της αξιοποίησης της περιοχής του Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πέγειας Νεόφυτο Ακουρσιώτη, ο Δήμος Πέγειας και η συγκεκριμένη εταιρεία κατέληξαν σε συμφωνία για συνεκμετάλλευση της περιοχής του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ο κ. Ακουρσιώτης

είπε ότι έχει αποφασιστεί η σύσταση κοινής επιτροπής αποτελούμενης από μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τεχνοκράτες των δύο πλευρών που θα τροχοδρομήσουν τις εργασίες για την δημιουργίας μιας παραλίας μοναδικής για ολόκληρη την Κύπρο.

Μια εκκρεμότητα δεκατριών χρόνων όπως ανέφερε, κλείνει θετικά για το καλό του τόπου αφού η εταιρεία δεν επιμένει στις αναπτύξεις που σχεδίαζε αρχικά για το τεμάχιο της, ενώ η τοπική αρχή είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με την εταιρεία και να αναπτύξουν τον χερσαίο χώρο της ξακουστής παραλίας προκειμένου να ωφεληθούν οι λουόμενοι και ο τόπος γενικότερα.

Στόχος μας επανέλαβε ο δήμαρχος Πέγειας, είναι η δημιουργία μιας παραλίας, που θα απολαμβάνουν την θάλασσα και διάφορες υπηρεσίες που θα παρέχονται στους λουόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα