Σοκ στη Kύπρο!Βίαζε άντρα με μειωμένη νοητική αντίληψη!

18:32 30/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη της Κύπρου από την αποκάλυψη υπόθεσης βιασμού ενός ενήλικα άντρα, μειωμένης νοητικής αντίληψης, από συγχωριανό του.

Η πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα, όταν το θύμα αποκάλυψε στους οικείους του την τραγική και συνεχιζόμενη περιπέτεια του και κατονόμασε τον φερόμενο ως δράστη. Το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης είναι Ελληνοκύπριοι.

Σε βάρος του υπόπτου, που συνελήφθη, διερευνώνται υποθέσεις απαγωγής, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ατόμου μειωμένης αντίληψης και συνουσίας.

Τα σοβαρά αδικήματα φαίνεται να λάμβαναν χώρα σε ερημική περιοχή, όπου ο φερόμενος δράστης μετέφερε το τελευταίο διάστημα, με το αυτοκίνητό του, το θύμα.

Το Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου εξέδωσε διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, εναντίον ενός προσώπου, το οποίο συνελήφθηκε σε σχέση με υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης ενήλικα, ομοχώριου του με μειωμένη νοητική αντίληψη.

Την απόφαση του δικαστηρίου επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής των Βάσεων, Γιώργος Κιτέως, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να υπεισέρθει σε λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινότητα όπου διαμένουν το θύμα και ο φερόμενος ως θύτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα