Σκότωσε τον Βούλγαρο διότι τον θεωρούσε υπεύθυνο για το χωρισμό του γιου του

16:17 8/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου ο συλληφθείς ως ύποπτος για το φόνο που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο.

Ο συλληφθείς, πρώην αστυνομικός ηλικίας περίπου 64 ετών, φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να έστησε καρτέρι θανάτου σε Βούλγαρο που θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του γιού του. Το τελευταίο διάστημα η πρώην νύφη του συζούσε με το θύμα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ,

ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο ανέφερε ότι το πρωί «ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός από το χωριό Τάλα περίμενε έξω από το σπίτι της πρώην νύφης του, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή έξω από τον κεντρικό πυρήνα της κοινότητας τον 34χρονο Βούλγαρο Ιβάν Γράτσιεφ και μόλις άνοιξε την πόρτα για να μεταβεί σε κρεοπωλείο υπεραγοράς όπου εργαζόταν, τον πυροβόλησε στο στήθος».

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους που διενήργησε αυτοψία στη σωρό του, το θύμα δέχθηκε ένα πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο.

Ο Βούλγαρος έπεσε νεκρός, ενώ σε κατάσταση πανικού η πρώην νύφη του άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει. Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και η μητέρα της.

Ο πρώην αστυνομικός εγκατέλειψε την περιοχή για εντοπιστεί λίγο αργότερα και να συλληφθεί από την αστυνομία. Από το σπίτι του παραλήφθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο. Μετά το χωρισμό του γιού του, η πρώην νύφη του είχε συνάψει σχέσεις με το θύμα που βρισκόταν στην Κύπρο τα τελευταία έξι περίπου χρόνια. Τα τρία παιδιά που είχε αποκτήσει με τον γιό του συλληφθέντα διέμεναν με τον πρώην αστυνομικό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Νίκο Τσαππή, ο ύποπτος ο οποίος συνελήφθη για το φόνο θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα