Θα επιστραφούν τα λεφτά όσων έχουν εισιτήρια με Malev

15:36 8/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια της πτωχεύσασας αεροπορικής εταιρείας Malev, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΙΑΤΑ, θα προχωρήσουν στην αποστολή αίτησης προς την ΙΑΤΑ για επιστροφή αυτών των χρημάτων, αναφέρει ανακοίνωση του ACTA.

Όπως αναφέρεται, αμέσως μετά την απόφαση για τερματισμό της λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας Malev

την περασμένη Παρασκευή, ο Σύνδεσμος ACTA είναι σε συνεχή επαφή με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Διοργανωτών Ταξιδίων και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ECTAA), το Διεθνή Οργανισμό Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και τον τοπικό αντιπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας Malev, ενημερώνοντας τα μέλη του αλλά και το ταξιδεύον κοινό για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν όσον αφορά τα εισιτήρια της Malev που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας αυτής, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΙΑΤΑ, θα προχωρήσουν στην αποστολή αίτησης προς την ΙΑΤΑ για επιστροφή τους.

Η ΙΑΤΑ αφού εξετάσει όλες τις αιτήσεις θα αποστείλει το αποτέλεσμα στην Malev και θα απαντήσουν στους ταξιδιωτικούς πράκτορες στις 23 Μαρτίου 2012.

Καταλήγοντας, ο σύνδεσμος καλεί το κοινό όπως όσοι έχουν εισιτήρια της αεροπορικής Εταιρείας Malev, να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα