Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία Πάφου για τις εκλογές

08:38 24/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

200 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου επιστρατεύθηκαν σήμερα για το δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών στην Επαρχία Πάφου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως από τις 5.30 το πρωί βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση όλα τα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνση Πάφου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας του δεύτερου γύρου των Προεδρικών εκλογών στην Επαρχία Πάφου.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως τα μέλη της δύναμης βρίσκονται ήδη στα

132 εκλογικά κέντρα της Επαρχίας Πάφου, τόσο στα 44 εκλογικά κέντρα που βρίσκονται στους 4 Δήμους της Επαρχίας όσο και στα 88 που βρίσκονται στις κοινότητες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου λειτουργεί αίθουσα επιχειρήσεων η οποία θα επιλαμβάνεται οποιουδήποτε περιστατικού, θα δίνει άμεσες οδηγίες και θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Κρίσεως του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Τα μέλη της Δύναμης, πρόσθεσε ο κ. Τσαπής, θα βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση ενώ οι περιπολίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας.

Πρόσθεσε επίσης πως έχουν καταγραφεί κάποιες επισημάνσεις από τον πρώτο γύρο των εκλογών έτσι ώστε αυτή την Κυριακή στο δεύτερο γύρο να βελτιωθεί η διαταγή επιχείρησης στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, παράλληλα έχει δοθεί έμφαση στις τροχαίες διευθετήσεις, και η αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα στους χώρους που θα συγκεντρωθούν οι υποστηρικτές για να πανηγυρίσουν την εκλογή του νικητή των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα