Σε Κοινή Δήλωση για το θέμα των ταυτοποιήσεων των αγνοουμένων κατέληξε η Επιτροπή Προσφύγων

16:52 27/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε Κοινή Δήλωση για το θέμα των αγνοουμένων και τις εξελίξεις αναφορικά με το πρόγραμμα των ταυτοποιήσεων, κατέληξε ομόφωνα η Επιτροπή Προσφύγων, Εγκλωβισμένων Αγνοουμένων και Παθόντων, με την ελπίδα όπως κατατεθεί στην αυριανή Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως δήλωσε μετά την συνεδρία της Επιτροπής, η Πρόεδρός της και Βουλευτής του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά, «μετά από τις πολύωρες συζητήσεις που είχαμε στην Επιτροπή Προσφύγων,

Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων για το θέμα των αγνοουμένων και συγκεκριμένα για τις εξελίξεις στο θέμα του προγράμματος ταυτοποιήσεων, έχουμε σήμερα καταλήξει σε μια Κοινή Δήλωση, την οποία θα προωθήσουμε στη σύσκεψη των Αρχηγών και μετά στην Ολομέλεια της Βουλής για να ανακοινωθεί».

Η κ. Κουκουμά δήλωσε ωστόσο, ότι τα μέλη της Επιτροπής δεν επιθυμούν στο παρόν στάδιο να ανακοινώσουν το περιεχόμενο της Κοινής Δήλωσης.

«Θα θέλαμε στο παρόν στάδιο να μην μπούμε στην ουσία της Κοινής Δήλωσης, των θέσεων που έχουμε διατυπώσει, και ελπίζουμε ότι στην αυριανή Ολομέλεια θα κατατεθεί η Κοινή Δήλωση στην οποία έχουμε καταλήξει ομόφωνα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα