Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Princess της Λάρνακας (upd)

21:06 20/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Princess στη τουριστική περιοχή Ορόκλινης. Οι ζημιές δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί ενώ από τη φωτιά δεν διέτρεξε κανένας κίνδυνο αφού το ξενοδοχείο ήταν κλειστό για ανακαίνιση.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας

υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εστιατόριο και το μεσοπάτωμα του ξενοδοχείου. Κανένας δεν διέτρεξε κίνδυνο από τη φωτιά αφού το ξενοδοχείο ήταν κλειστό για ανακαίνιση».

Πρόσθεσε ότι αρκετά μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφερε να σβήσει τη φωτιά. Οι ζημιές δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί αλλά φαίνεται να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σήμερα το πρωί τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και από τις έρευνες που έγιναν διεφάνη ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε που θα ήθελε να τον πλήξει, ούτε είχε δεχθεί απειλές από κανένα.

Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό κύκλο του ιδιοκτήτη.

Aρχική ενημέρωση

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 21.00, σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, το οποίο ήταν κλειστό και τελούσε υπό ανακαίνιση.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής, ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς το εστιατόριο ενώ προκλήθηκαν και άλλες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία εξετάζει η Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα