ΣΟΚ: Ήθελαν να δολοφονήσουν το 18μηνο βρέφος! – Σύλληψη 35χρονης

19:44 20/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη είδηση 19.40: Στη σύλληψη προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του 18μηνου αγοριού που είχε απαχθεί την περασμένη Παρασκευή, από την οικία της γιαγιάς του στον Ύψωνα, προχώρησε απόψε η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη

35χρονης, μετά την εξασφάλιση επιστημονικής μαρτυρίας που τη συνδέει με την υπόθεση.

Η ύποπτη είχε οδηγηθεί για ανάκριση λίγες ώρες μετά την απαγωγή, κι ενώ βρισκόταν με τους συγγενείς του αγοριού, ωστόσο στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερη, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν προέκυψε επαρκής μαρτυρία.

Βέβαιο θεωρείται πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, καθώς το χρονικό διάστημα που το παιδί εγκαταλείφθηκε από τους απαγωγείς του στο κοιμητήριο Ύψωνα, όπου και εντοπίστηκε από διερχόμενους, η 35χρονη ανακρινόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησης της.

——————————————

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που απήγαγε τον μικρό Σταύρο. Μία απαγωγή που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Μέσα στις επόμενες ώρες η αστυνομία αναμένεται να έχει αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι από τα αποτελέσματα αυτά, θα κριθεί κατά πόσο δικαιολογείται στο παρόν στάδιο η σύλληψη κάποιου προσώπου.

Ο κ. Αγγελίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχαν εντοπιστεί στη κρέμα του παιδιού επικίνδυνες ουσίες και θρυμματισμένα γυαλιά!!!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, που συνέβη στις αρχές Δεκεμβρίου, δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία.

Για την υπόθεση της απαγωγής ανακρίθηκαν μέχρι σήμερα διάφορα άτομα συμπεριλαμβανομένης και γυναίκας συγγενούς της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα