Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

11:26 13/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 11:20

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχουν οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Λευτέρης Χριστοφόρου, εκ μέρους του ΑΚΕΛ οι Άντρος Κυπριανού και Τουμάζος Τσιελεπής, εκ μέρους του ΔΗΚΟ

οι Νικόλας Παπαδόπουλος και Μάρκος Κυπριανού, εκ μέρους της ΕΔΕΚ οι Γιαννάκης Ομήρου και Βάσος Λυσσαρίδης, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κόμματος οι Δημήτρης Συλλούρης και Μιχάλης Γιωργάλλας και εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων οι Γιώργος Περδίκης και Άδωνις Γιάγκου.

Συμμετέχουν επίσης οι πρώην Προέδροι της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και Γιώργος Βασιλείου, ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Είδηση 09:33

Συνεδριάζει σήμερα στις 10.30 το Εθνικό Συμβούλιο, κατά το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τα αποτελέσματα των επισκέψεων των διαπραγματευτών των δύο πλευρών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Κουντρέτ Οζερσάι, σε Αθήνα και Άγκυρα.

Θα συζητηθεί επίσης η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου στις 31 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα