Σε επιφυλακή στο Νοσοκομείο Πάφου λόγω ψηλών θερμοκρασιών

16:58 27/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε επιφυλακή βρίσκονται από σήμερα οι Ιατρικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και πιθανόν περιστατικών θερμικής εξάντλησης ή και θερμοπληξίας, σύμφωνα με το Δρ. Μάριο Φιλίππου, Βοηθό Διευθυντή και Υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου.

Ο κ Φιλίππου ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ κατά πόσο έχουν επισκεφτεί το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου περιστατικά θερμικής εξάντλησης, ανέφερε πως φέτος δεν έχει παρουσιαστεί

τέτοιο περιστατικό.

Ολόχρονα πρόσθεσε, κατά τους θερινούς μήνες, που επικρατεί καύσωνας παρουσιάζονται 10-15 περιστατικά θερμικής εξάντλησης και 4-5 περιστατικά θερμοπληξίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από σήμερα, δήλωσε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, η Μετεωρολογική Υπηρεσία πληροφορεί τρεις φορές ημερησίως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και την πιθανότητα συνθηκών καύσωνα.

Ο κ. Φιλίππου εξέφρασε, τέλος, την ετοιμότητα των ιατρών του ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Πάφου να αντιμετωπίσουν περιστατικά θερμικής εξάντλησης ή θερμοπληξίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα