Σχόλιο του Οζερσάι στο Twitter προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

10:06 30/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Ένα σχόλιο του Κουντρέτ Οζερσάι στο Twitter μετά την νέα αντιπαράθεση στην ψευδοβουλή την περασμένη Δευτέρα,  προκάλεσε και πάλι την έντονη αντίδραση του Οζντίλ Ναμί.

Οι δύο σύμβουλοι του νυν και πρώην Τ/κ ηγέτη, αντίστοιχα, είχαν ξαναδιασταυρώσει τα ξίφη τους μέσω Twitter πριν  λίγες ημέρες με αφορμή δηλώσεις του κ. Οζερσάι

για το Κυπριακό.

Αυτή τη φορά ο σύμβουλος του νυν ηγέτη των Τ/κ, με αφορμή τον καβγά μεταξύ του προέδρου του κόμματος  Κοινοτικής Δημοκρατίας, Μεχμέτ Τσακιτζί και ”βουλευτών” του κόμματος Εθνικής Ενότητας που προσπάθησαν να τον  κατεβάσουν από το βήμα της ψευδοβουλής, έγραψε ”δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αυτοί οι ”βουλευτές” δεν με αντιπροσωπεύουν”.

Μεγάλη και μη συγχωρητέα γκάφα, χαρακτήρισε το σχόλιο Οζερσάι ο σύμβουλος του πρώην ηγέτη των Τ/κ και νυν ”βουλευτή” του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος, Οζντίλ Ναμί. Μιλώντας χθες στην ψευδοβουλή ο κ. Ναμί είπε ότι ο κ. Οζερσάι υπερασπίζεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την πολιτική βούληση των Τ/κ και η τοποθέτησή του ότι δεν αναγνωρίζει ο ίδιος την ”βουλή” τον πληγώνει. ”Δεν έχει δικαίωμα κάποιος που είναι υπεύθυνος να διευθύνει τις διαπραγματεύσεις να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις”. Πρέπει πρώτα να δείχνει σεβασμό στη δική του ”βουλή” και μετά να σέβεται τους άλλους. ”Είναι μια μεγάλη γκάφα, μια γκάφα που δεν μπορεί να συγχωρεθεί”.

Από την πλευρά του ο ”βουλευτής” επίσης του ΡΤΚ, Μεχμέτ Τσαγλάρ διερωτήθηκε εάν με τέτοιες δηλώσεις προσπαθούν να γκρεμίσουν ένα ”οικοδόμημα”. Κάλεσε δε τον Ντερβίς Έρογλου να παύσει τον κ. Οζερσάι από τα καθήκοντά του και να κάνει μια δήλωση. ”Στην Νέα Υόρκη ποιον θα αντιπροσωπεύει (ο Οζερσάι); Εάν δεν λαμβάνεις υπόψη τη βούληση του λαού, στ’ όνομα ποιου διευθύνεις τις διαπραγματεύσεις;” κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα