Ληστεία με σπρέι εις βάρος 60χρονης

10:06 30/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 7.30μ.μ. χθες σε περιοχή της Λευκωσίας, εις βάρος 60χρονης υπαλλήλου καταστήματος πώλησης χρυσαφικών.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η 60χρονη στην Αστυνομία, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστη γυναίκα, η οποία με την πρόφαση ότι δεν είχε μεταφορικό μέσο, της ανέφερε ότι ήθελε να συναντηθούν έξω από πάρκο σε περιοχή της Λευκωσίας, με σκοπό να την μεταφέρει στο κατάστημά της για να της πουλήσει χρυσό.

Σύμφωνα με την 60χρονη, κατά τον πιο πάνω χρόνο, ενώ βρισκόταν στην εν λόγω

περιοχή και συνομιλούσε με την άγνωστη γυναίκα, την πλησίασε άγνωστος άντρας, ο οποίος αφού της επιτέθηκε ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, την ψέκασε με σπρέι στο πρόσωπο και αφού την τράβηξε από τα μαλλιά, την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο. Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, άλλα δύο πρόσωπα τα οποία ήταν κρυμμένα στο πάρκο, πλησίασαν το αυτοκίνητο και αφού εισήλθαν όλοι σε αυτό, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως ανέφερε η 60χρονη, στο αυτοκίνητο υπήρχε χρηματικό ποσό, ύψους €18,480, το κινητό της τηλέφωνο και χρυσαφικά συνολικής αξίας €10,310.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ένας από τους δράστες είναι ηλικίας 35 ετών περίπου, μέτριου αναστήματος γεροδεμένος και οι άλλοι δύο, κανονικού αναστήματος, λεπτής σωματικής διάπλασης και φορούσαν σκούρα ρούχα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο από μέλη της Μ.Μ.ΑΔ στο δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου, ενώ σε αυτό εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €16.460.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα