Ριπές πυροβολισμών στο προσφυγικό συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα (upd)

07:36 14/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 12.15: Πυροβολισμοί από αυτόματο πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν στο συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα

Μεγάλο αριθμό σφαιρών από αυτόματο πυροβόλο όπλο έριξαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, σε διαμέρισμα 43χρονου ο οποίος διαμένει στην Οδό Ωκεανίδων στον συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα. Από τις σφαίρες που έπληξαν ακόμα ένα διαμέρισμα δεν τραυματίστηκε κανένας ενώ ο στόχος των αγνώστων ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποπτεύεται οποιονδήποτε.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής

Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει 43χρονος με τους δύο του γιούς. Το διαμέρισμα πλήγηκε από μεγάλο αριθμό σφαιρών ενώ κάποιες από αυτές έπληξαν και διπλανό διαμέρισμα».

Πρόσθεσε ότι «οι σφαίρες έπληξαν το μπροστινό μέρος του διαμερίσματος, διαπέρασαν την μπαλκονόπορτα και καρφώθηκαν στους εσωτερικούς τοίχους των σαλονιών των δύο διαμερισμάτων. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των σφαιρών έπληξαν το διαμέρισμα του 43χρονου που φαίνεται να ήταν και ο στόχος των δραστών».

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα διαμερίσματα, δεν υπήρξαν θύματα ενώ κανένας ένοικος δεν διέτρεξε κίνδυνο.

Η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή απέκλεισε το χώρο και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν έρευνες. Στα διαμερίσματα εντοπίστηκαν 25 κάλυκες αυτόματου πυροβόλου όπλου και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Ο ένοικος του διαμερίσματος ανέφερε ότι δεν υποπτεύεται οποιονδήποτε ενώ η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα μεταξύ των οποίων και το επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον του παρ’ ολίγον στόχου.

—————————————

Είδηση 07.34: Ριπές πυροβολισμών από αυτόματο όπλο δέχθηκε χθες βράδυ πολυκατοικία και η τζαμαρία δύο διαμερισμάτων στο συνοικισμό Καμάρες στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τους πυροβολισμούς έριξαν άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε έρευνες προς εντοπισμό τεκμηρίων που πιθανώς να οδηγήσουν στους άγνωστους δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα