Προβλήματα στη συνεργασία ΚΕΕ – ΔΚ, ενώ ο Ντενκτάς μιλά για συνέχιση της «συγκυβέρνησης»

17:31 18/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Συνέχιση της «κυβέρνησης» είναι το μήνυμα που φέρεται να έδωσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος – Εθνικές δυνάμεις και εταίρος του συνασπισμού στα κατεχόμενα, Σερντάρ Ντενκτάς.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ντενκτάς και αντιπροσωπεία του ΔΚ επισκέφθηκαν χθες την περιοχή της Λεύκας όπου ανέφερε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί σε κάποιες περιοχές με το κόμμα Εθνικής Ενότητας για τις «τοπικές εκλογές» αλλά δεν θα κλονίσουν τα πεπραγμένα της «κυβέρνησης», όπως είπε.

Στο μεταξύ, σε πρωτοσέλιδό της σήμερα η εφημερίδα “Γενί Ντουζέν” γράφει

ότι «σπάει» η συμμαχία ΚΕΕ – ΔΚ, καθώς αναβλήθηκε και πάλι η ανακοίνωση για τη συνεργασία που αρχικά επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ συνεχίζεται η κρίση που αφορούν πολλές περιοχές όπως την Κερύνεια, το Τρίκωμο, το Κιόνελι, την Λεύκα και τον Άγιο Επίκτητο.
Στην Κερύνεια, ενώ, όπως γράφει, υπήρξε συμφωνία για την υποστήριξη του υποψηφίου «δημάρχου» του ΔΚ η τοπική οργάνωση του ΚΕΕ πρόταξε το όνομα του Νιντάι Γκιουνγκιορντού, ο οποίος δήλωσε στη “Γενί Ντουζέν” ότι συναντήθηκε με το ΔΚ και θα ενεργήσει υποστηριζόμενος από την τοπική οργάνωση του ΚΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα