Πρεμιέρα «Feel Fantastic» Σταρ Κύπρος 2013:Η “εισαγόμενη” Παπαβασιλείου,η “μόστρα” της Κάρογιαν και το gossip που ξύπνησε από το παρελθόν!

12:22 16/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε το πρώτο live για την ανάδειξη της «Star Κύπρος 2013» με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Η Έλενα Παπαβασιλείου της οποίας η εικόνα απείχε κατά πολύ από την εικόνα των ελληνικών

πλατώ,προφανώς τα φίλτρα εκεί είναι καλύτερα. Επίσης δεν είδαμε και κάτι το ιδιαίτερο στην παρουσίαση για να διακαιολογηθεί η απόφαση του Mega για “εισαγόμενη’ παρουσιάστρια.Ελπίζουμε στα επόμενα Live το βρεί το κορίτσι. Όσο για την κριτική επιτροπή διακρίναμε μια ατονία και βαριεστημάρα. Πέρα από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Μις Κύπρος 2007 που κατείχε το αντικέιμενο λόγω εμπειρίας οι υπόλοιποι ήταν άστα να πάνε.

Ο Μίλτος Μακρίδης που πάντα ξεχώριζε με την σπιρτάδα και την ζωντάνια του χθες ήτανε πολύ πεσμένος. Όσο αφορά το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής Ροντίκα Καρογιάν πέρα το ότι είναι ευδιάκριτο το ότι δεν μιλάει καλά την ελληνική,πράγμα που την καθιστούσε κουραστική ,η ίδια αποφάσισε από κάποια στιγμή και έπειτα του Live να μην κρίνει καθόλου τις διαγωνιζόμενες. Ε τι σε έβαλαν εκεί καλή μου για μόστρα;

Το πρώτο πλάνο του Live; Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον αγαπημένο της Κυριάκο Πελεκάνο!Φταίμε εμείς που σε συνδυασμό με μια άλλη κυρία που βρισκόταν εκεί μας ξύπνησαν θύμησες από gossip του παρελθόντος;

Όσο για την βαθμολογία τους στα κορίτσια δεν ξεπέρασε το 5 ενώ τα τριαράκια έπεφταν βροχή! Οι διαγωνιζόμενες πολύ τρακαρισμένες και διακαιολογημένα αφού ήταν η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση .

Ο Τάσος Θεοδώρου στα Backstage …Αυτός και ο Ευάγγελος Ευαγγέλου έχουν καταντήσει παιδιά για όλες τις δουλειές εκεί στο Mega. Βάλτε και ένα καινούργιο πρόσωπο!

Γενικά, και σύμφωνα με τα σχόλια του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Όντας ένα άνευρο και κουραστικό Live «Feel Fantastic» Σταρ Κύπρος 2013 που κράτησε περισσότερο από 4 ώρες. Πρέπει να βρει ένα τρόπο η παραγωγή να κινείται η διαδικασία πιο γρήγορα.

Το πρώτο κορίτσι που αποχώρησε από το διαγωνισμό για την ανάδειξη της Star Κύπρου 2013 ήταν η Χριστίνα Χατζημάρκου. Αν και είχε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήγε πολύ καλά στην δοκιμασία η 21χρονη, Χριστίνα δεν κατάφερε να περάσει στο επόμενο live του διαγωνισμού.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως αντί να κλαίει η Χριστίνα που αποχώρησε έκλαιγαν οι υπόλοιπες.

Tου Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα