Πραγματοποιείται η εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do it Cyprus»

11:10 26/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στην Κύπρο η παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού με την επωνυμία «Let’s Do it Cyprus» την οποία στηρίζει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «το Let’s do it Cyprus, είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World», μίας παγκόσμιας

εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών, που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο».

Προστίθεται ότι «η εκστρατεία του «Let’s do it Cyprus!» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στην Κύπρο την Κυριακή 6 Απρίλιου 2014 και βρίσκεται υπό την αιγίδα της επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου».

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας είναι «Πράσινος Χορηγός» της εκστρατείας κατά τη διάρκεια της οποίας το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας που βρίσκεται στη Σκαρίνου, θα παραμείνει ανοικτό και θα στελεχώνεται από ομάδα εθελοντών για συντονισμό της Επαρχίας, με επικεφαλής την Υπεύθυνη του Κέντρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «η εκστρατεία βασίζεται στην εθελοντική προσπάθεια του καθενός από μας γιατί ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον, μας αφορά όλους εφόσον από αυτό, εξαρτάται η ποιότητα της ζωής όλων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα