Ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές του Dansing For You 2!

03:03 17/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Oλοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του φιλανθρωπικού show του Mega Κύπρου Dansing For You 2!

Τα πρωτεία πήραν στο τραγούδι η Άντρη Καραντώνη με τον Γιώργο Σταματάρη,ενώ στο χορό ο Μαρίνος Κόνσολος με την παρτενέρ του Ειρήνη.

Τα ποσοστά που εξασφάλισαν είναι τα εξής: Μαρίνος Κόνσολος- Ειρήνη ποσοστό 50,66% σε ψήφους, Άντρη Καραντώνη -Γιώργος Σταματάρης ποσοστό 51,8% σε ψήφους.

Ενώ οι “χαμένοι” του show Κατερίνα Λούρα με τον

παρτενέρ της Αντρέα ποσοστό 49,34% σε ψήφους και Πραξούλα Αντωνιάδου με τον Δάκη ποσοστό 48,2% σε ψήφους .

Highlight της βραδιάς σίγουρα ήταν όταν ο Νίκος Μουρατίδης αγκάλιασε την Εύη Δρούτσα, όπου οι τηλεοπτικές τους κόντρες έχουν μείνει στην μνήμη όλων μας.

Να αναφέρουμε επίσης πως κάποιοι συμμετέχοντες οι οποίοι αποχώρησαν σε προηγούμενα live , δεν παρέστησαν στον μεγάλο τελικό όπου πληροφορίες μας κάνουν λόγο για διαφωνία τους με την παραγωγή.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του show επιτεύχθηκε . Μέσα από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου με τις ψήφους τους , μαζεύτηκε ένα μεγάλο ποσό για να δοθεί στις ανάγκες των μικρών παιδιών του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή».

Να σημειώσουμε πως οι ψήφοι μόνο για τον τελικό έφτασαν τις 29.500 χιλιάδες ενώ το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από όλα τα live άγγιξε τις 85 χιλιάδες ευρώ. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανακοίνωσε και επίσημα ότι του χρόνου θα συνεχιστεί το ”DanSing for you 3″.

Keywords
Αναζητήσεις
dansing for you 2 τελικος νικητες, dansing for you 2 mega νικητης
Τυχαία Θέματα